“Her insan varlığını annelerine borçludur”

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, anneler günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Annelerimizin değerini bir güne sığdıramayız. Her insan varlığını annelerine borçludur” dedi.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, yarın kutlanacak olan Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Annelerin değerinin bir güne sığdırılamayacağını belirten Kılıç, “Her insan varlığını annelerine borçludur” dedi.

14 Mayıs Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, “Bize merhamet ve iyilik duygularını kazandıran annelerimize minnettarız” şeklinde konuştu.

Toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de annelerin oluşturduğuna işaret eden Kılıç, “Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisine muhatap olma şerefine mazhar olan annelere olan gönül borcu ödenemez. Fedakâr, cefakâr annelerimizin anneler gününü kutluyor, annelerimizin kıymetini her gün bilinmesi gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs geren ve fedakârca çalışan annelerimiz, yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır” diye konuştu.

“ANNELER AİLE DEĞERLERİNİN YAŞATILMASI VE GELECEĞE TAŞINMASININ EN ÖNEMLİ GÜVENCESİDİR”

Kılıç, Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiklerini belirterek, "İnsanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç, mesajını şöyle tamamladı:

“Annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlıklardır. İlgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, bizi şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu; sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, minnet ve şükranla selamlıyorum.”