Kayapinar Belediye Baskanligi
Mayıs 18, 2012, 08:59:10 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.kayapinar.bel.tr sitesine hosgeldiniz KAYAPINAR FELAHIYE KAYSERI TURKIYE

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Halil ibrahim CANLI 2009 - 2014 Dönemi Belediye Başkanı  (Okunma Sayısı 10425 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
webmaster
Administrator
Full Member

« : Nisan 28, 2009, 07:41:41 ÖS »

BELEDİYE BAŞKANIMIZ

Belediye Başkanımız Halil İbrahim CANLI 15/12/1957 yılında Küçüktoraman Köyünde doğmuştur. İlk okul Öğrenimini Küçüktomraman ilkokulunda 1966 yılında tamamlamıştır. 2 yıl çifçilik ve seyyar satıcılık yaparak babasına yardım etmiştir. Babasının yurt dışına gitmesiyle birlikte kendini bir boşlukta bulan Başkan, Kayseriye giderek sanayide çeşitli mesleklerde çalışmaya başlamıştır. Kayseride kaldığı süre içerisinde Gece Elektrik kurslarına katılarak 2 yılda Kayseri meslek lisesinden Elektrikçi diploması alarak çeşitli iller, İlçeler ve köylerde elektrikçilik yapmıştır. 1985/1988 yillari arsinda lieden Universitesi ziraat fakultesinde hayvancilik uzeri egitim almistir
     1975 yılında Hollandaya giderek Farklı işlerde çalışan başkan, 3 yıl Tank fabrikasında tornacı olarak, 2 yıl Algemeyni gazetesinde usta başı olarak,4 yıl paketleme fabrikasında makinist olarak, 8 yıl uluslararası Philips fabrikasında tır şoförü olarak Çalışmıştır.
     10 yılı aşkın Teşkilatlarda görev almıştır. 5 yıl Türk derneklerinde Başkanlık, 3 yıl belediyede görev yapmıştır. 10 yıldırda Malülen emekli olarak yaşamaktadır. 29 mart 2009 tarihinde mahalli idareler Seçimlerini kazanarak Kayapınarın 5. Dönem Belediye Başkanılığını kazanmıştır. Halen Belediye Başkanı olarak görevine devam etmektedir.
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2010, 12:34:18 ÖS Gönderen: webmaster » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.051 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu